Place Consulting tar initiativ till Sweden Robot Hack

By Mats Segerstrm on December 9, 2014 in Cities, Event, Magnus Fransson, Mats Segerström, News, Place Consulting, Smart manufacturing
0
0

Sweden Robot Hack (www.swedenrobothack.se ) är en ideell förening och namnet på en tävling vars syfte är att stimulera innovationer från svensk automatiserings-, robot- och verkstadsindustri genom att tillhandahålla en kreativ och praktisk mötesplats och mötesformat för talanger och innovation.

Tävlingen Sweden Robot Hack baseras på riktiga utmaningar från svensk verkstadsindustri. För att deltagarna och lagen i Sweden Robot Hack ska klara av att möta utmaningarna med att utveckla nya innovativa lösningar kommer Sweden Robot Hack, i samarbete med svensk automatiserings- och robotindustri, tillhandahålla en utvecklingsmiljö som uppmuntrar och stimulerar till problemlösning.

Det första Sweden Robot Hack-eventet sker på Munktell Science Park i Eskilstuna i samarbete med en mängd aktörer. Sweden Robot Hack i Eskilstuna är en del av VINNOVAS satsning på innovationstävlingar.

 

About the Author

Mats SegerstrmView all posts by Mats Segerstrm

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright 2018 | Place Consulting (Platsbyggarna i Norden AB) Org.nummer: 556911-2302